Дентална клиника Дентатайм е най-новият проект на д-р Радослав Симеонов.

Почти 20 години клинична практика в комплексното лечение на пациенти, най-съвременните методи на работа, високотехнологична апаратура и професионалният му екип дентални лекари са събрани заедно, за да предложим дългосрочно, персонално и естетично решение за всеки индивидуален случай.

ЗАЩО ДЕНТАТАЙМ?

Защото времето е ценно, а усмивката е важна!
Защото ни е грижа!
Защото при нас не боли!
Защото даваме гаранция за работа си!
Защото децата ни обичат, а родителите им ни предпочитат!

НАШИЯТ ПОДХОД

Грижата за здравето и комфортът на пациента са в основната на нашата работа. Вниманието към детайла, личното отношение и качественото лечение без болка са водещи принципи в работата на екипа на клиника Дентатайм. Доверието, което изграждаме се превръща в трайна връзка с нашите пациенти. Познаваме ги по име, на всеки отделяме обстойно внимание, предлагаме решение за всеки клиничен случай. Независимо кой от лекарите от екипа на клиника Дентатайм Ви лекувa, Д-р Симеонов планира лечението, проследява стриктно и контролира целия процес на назначените процедури и терапии.

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

Дългогодишният опит и практика на лекарите в клиника Дентатайм, водени от д-р Симеонов, обхващат всички основни сфери на денталната медицина - имплантология, орална хирургия, ендодонтия, протезиране, ортодонтия, естетика, детска стоматология и профилактика. Предлагаме дентално лечение за заболявания на дъвкателния апарат, при индивидуален подход и решение към всеки един пациент.

КЛИНИКАТА

Ние се грижим за вас със съвременните методи и технологии на дентална медицина, с най-добрите материали и високи стандарти. Това ни дава възможност да предлагаме на нашите пациенти дълготрайни решения на качествено лечение без болка и с гаранции. В комбинация с професионализма на екипа, качествената дентална услуга се осигурява и с помощта на последно поколение високотехнологично професионално оборудване от водещи световни производители като немски стоматологични юнити KAVO и италиански Anthos, имплантологичен мотор W&H, Ендомотор NSK, Ултразвук KAVO, автоклав Melag, B+ class, осигуряващ най-високо ниво на стерилизация, дигитален рентген с таблет и сензор, с намалено облъчване в сравнение със стандартните рентгенови апарати Myray RXDC & X-pod и други.
Интериорът на приемната и кабинетите следва основните ни принципи за естетика и съчетава концепцията за функционалност, комфорт и дизайн.

ЛОКАЦИЯТА

Клиника Дентатайм е разположена в един от най-зелените и комуникативни квартали на София - “Гео Милев”, в непосредствена близост до Агенцията по вписванията, само на 5-6 мин от спирка “Хотел Плиска” и на 15 минути от Летище София. Има възможност за паркиране на улицата на клиниката, както и в съседство.

Качествено лечение без болка, професионален екип и модерно високотехнологично дентално оборудване

Свържете се с нас на телефон: (+359) 892 600 602

Нашите доволни клиенти

Георги Парегов

Около пет години бях със зъбни протези, което не ми позволяваше да се храня нормално, да говоря и да се усмихвам свободно. Мои познати ми препоръчаха дентална клиника "Дентатайм". Още след първото посещение бях възхитен от обслужването. Скоро след това ми бяха поставени зъбни импланти, а след още няколко посещения и металокерамични корони. Вече се храня нормално, усмихвам се и говоря без притеснения.

Благодаря за професионализма и всеотдайността на Д-р Р.Симеонов и целия екип на клиника "Дента тайм"!

Георги Парегов
Елена Русинова

Казвам се Елена Русинова и със семейството ми сме пациенти на д-р Симеонов вече повече от 12 години. Във времето много наши приятели и познати също станаха негови редовни пациенти по наша препоръка. Д-р Симеонов е изключителен професионалист, който следи и работи със съвременните методи, техника и материали. Това в комбинация, че е изключително мил и внимателен човек, прави посещенията при него истинско удоволствие, дори за децата ни. Горещо Ви препоръчвам д-р Симеонов за Вашия семеен стоматолог!

Елена Русинова
Десислава Стоева

Д-р Симеонов е страхотен специалист, винаги внимателен и с грижа към пациента. Клиниката разполага с модерна апаратура, хигиената и обстановката са безупречни, а персоналът – винаги любезен и приветлив. Въпреки натоварения график, при нужда от спешна помощ, винаги са били на разположение да ми окажат такава. Благодарна съм им за добрата работа!

Десислава Стоева
Явор Пенчев

Семейството ни ползва услугите на д-р Радослав Симеонов повече от 10 години. Той ни спечели със своята компетентност и отношение към пациента. Д-р Симеонов използва в клиниката си най-съвременните технологии в областта на стоматологията. За нас беше изключително важно, че децата ни преодоляха страха си от зъболекарския стол, благодарение на внимателната му работа.

Явор Пенчев
Меги Игнатова

За Д-р Симеонов каквото и да кажа ще бъде малко.

Той има най-прекрасното отношение към пациента, вдъхва спокойствие и сигурност, благодарение на изключотелния си професионализъм.

Аз мога да кажа, че това единственият зъболекар, при който човек ходи с кеф и желание. :)))"

Меги Игнатова
Силвия Джурова

Ползвам услугите на д-р Р. Симеонов от почти 10 години по препоръка на майка ми.

Изключително съм впечатлена от внимателното професионално отношение през годините. Препоръчвам го категорично на всеки, желаещ безупречна стоматологична грижа и красива усмивка :).

Силвия Джурова
Асен Табаков

Много съм доволен от работата на д-р Симеонов, който лекува и се грижи за зъбите ми с отлични резултати. Внимателен е, обяснява ясно и разполага с апаратура и материали от най- висок клас. Водя дъщеря си при него и спокойствието , че съм открил стоматолога си , го пожелавам на всеки.

Отличен избор.

Асен Табаков
сем. Попангелови

Здравейте! Искаме да изкажем голямата си Благодарност към целия екип на #dentatime и специално на Д-р Симеонов за своя професионализъм, внимание и грижи, които полагате за нашето семейство. Желаем Ви много професионални успехи и още много години да се грижите за нашите усмивки! Поздрави!

сем. Попангелови

Лечение без болка

Ние се грижим за вас със съвременните методи и технологии на денталната медицина, с най-добрите материали и високи стандарти. Това ни дава възможност да предлагаме на нашите пациенти дълготрайни решения на качествено лечение без болка и с гаранции. В комбинация с професионализма на екипа, качествената дентална услуга се осигурява и с помощта на  последно поколение високотехнолигично професионално оборудване.