Безопасност и грижа в клиника Дентатайм

Уважаеми пациенти,

По време на въведеното Извънредно положение в страната, в клиника Дентатайм в София работим при спазване на най-високи санитарно-хигиенни стандарти, с нормално работно време и предварително записан час на телефон (+359) 892 600 602.

Във връзка с предприетите мерки за предотвратяване разпространението на и превенция на служителите и пациентите от COVID-19, в клиниката провеждаме различни по вид мерки и процедури при организация на работата. С цел да осигурим максимална грижа и спокойствие на нашите пациенти и служители, екипът на клиниката работи със защитни работни облекла и лични предпазни средства от най-висок клас, маска тип Р2, очила, шлем, ръкавици, калцуни. Извършваме дезинфекция след всеки пациент по всички повърхности и подове с препрати, специално предназначени за дезинфекция в настоящите извънредни условия.
Нашите служители проверяват телесната температура на пациентите с безконтактен термометър при влизане в клиниката. Осигурили сме дезинфектант за ръцете на пациентите, както и дезинфектираща вода за уста за изплакване.

Както винаги досега, в клиника Дентатайм подхождаме с приоритет, грижа и отговорност към здравето и безопасността на нашите и пациенти и служители. Преди да запишете час, бихме искали да Ви помолим, да се уверите се, че нямате признаци на настинка, неразположение или други обезпокояващи симптоми като повишена температура (над 37 градуса).

Нека бъдем отговорни заедно при нашата среща, защото денталното здраве не може да бъде сложено на пауза.

Бъдете здрави!

Екипът на клиника Дентатайм