ДЕНТЕКСПРЕС – план за експресно дентално лечение

В клиника Дентатайм подхождаме с разбиране към предизвикателствата свързани с времето на всеки един от нашите пациенти. След като въведохме в нашата имплантологична работа протокола за експресно лечение със зъбни импланти за 3 дни или в рамките на една работна седмица, нашият екип предлага на своите най-заети пациенти и план за експресно дентално лечение ДЕНТЕКСПРЕС.

 

Какво представлява ДЕНТЕКСПРЕС?

 

Създаден специално за заети и работещи хора, които нямат възможност да отделят време за продължително дентално лечение (седмици и дори месеци), чрез ускорения план ДЕНТЕКСПРЕС предлагаме оптимизирани посещения в клиниката в рамките на един или няколко последователни дни.   В тези избрани от пациента дни, ние насрочваме и извършваме всички терапии необходими за денталното лечение.

Планът е ориентиран към заети хора, които нямат време за дълго и продължително дентално лечение с посещения в клиниката разпределени в седмици и понякога месеци, за да им помогнем да оптимизират времето, с което разполагат и да не отлагат лечението.

По този начин, в рамките само на 4-6 работни часа, екипът на Дентатайм може да излекува няколко от Вашите проблемни зъба наведнъж, с кратки почивки между отделните процедури.

 

Кои услуги са включени в ДЕНТЕКСПРЕС?

 

Този вид ускорен план за лечение е възможен благодарение на разнообрания опит на екипа ни в клника Дентатайм, интердисциплинарния подход и работата с най-съвременна модерна апаратура, дигитални технологии и висококачествени материали.
Въведохме ДЕНТЕКСПРЕС като наистина удобна възможност, с която спестяваме на пациентите си многобройни кратки посещения в клиниката и провеждаме имплантологичнокореново и естетично лечение в един или няколко работни дни.

При кореновото лечение например, с помощта на дентален микроскоп от последно технологично поколение, процедурата може да се съкрати дори само до едно единствено посещение за удобство на пациента.

В клиника Дентатайм работим също така и с биокерамични материали за запълване на кореновите канали и редица други иновации, които помагат за съкращаване на времето необходимо за работа и обезпечават изпълнението с най-високо качество.

Запишете Вашия час за консултация в клиника Дентатайм и попитайте за ускорен план за лечение ДЕНТАЕКСПРЕС R  на телефон (+359) 892 600 602 или през контактната форма в сайта.

Д-р Радослав Симеонов

Хирург и имплантолог

Главен лекар в клиника Дентатайм