Как да изберем клиника за зъбни импланти – въпроси и отговори с д-р Симеонов специално за платформата BG-Mamma

Д-р Радослав Симеонов взе участие в специална дискусионна тема с въпроси, мнения и отговори за зъбните импланти и възможностите за заместване с тях, организирана специално за потребителите на най-голямата българска платформа за общуване, BG-Mamma.

 

Колко време издържат зъбните импланти?

Как да изберем най-добрата клиника за зъбни импланти?

Как да се справим със стопяването на костта и напредналата пародонтоза?

Как да изберем най-добрата имплантологична система?

В кои случаи е възможно да се постави зъбен имплант?

 

Това бяха само малък брой от темите свързани със зъбните импланти, които вълнуват потребителите във форума.

 

В продължение на няколко седмици участниците с интерес в областта на възстановяването със зъбни импланти имаха възможност да зададат своите въпроси и да споделят мнения и казуси от цялата страна с д-р Симеонов.

В поредица от няколко публикации, д-р Симеонов предостави индивидуални консултации, обобщени отговори и полезни съвети по най-често задаваните въпроси.

 

“При добре свършена работа от имплантолога, добра изработка на короните върху имплантите, при поддържане на добра орална хигиена, както и в отсъствието на тежки хронични заболявания, които водят до увреждане на метаболизма на костта, имплантите могат да служат цял живот на пациента. Това е най-доброто и дълготрайно решение за заместване на липсващи зъби, както функционално, така и естетично”, сподели д-р Симеонов.

 

Вижте подробните отговори на д-р Радослав Симеонов публикувани в специален материал за форума на този линк:

 

https://www.bg-mamma.com/?topic=1532110