Денталният туризъм е комплексна дентална услуга, която предлагаме за пациенти извън България и райони на страната извън София. Тя дава възможност за извършване на дентални процедури или лечение в няколко последователни дни до 1 седмица, с осигурен престой в хотел в непосредствена близост да клиниката, само на минута пешеходно разстояние.

Предимствата, които дава посещението от типа Дентален туризъм са възможността да извършите качествено дентално или естетично лечение, концентрирано в кратък и удобен период за пациента време, като в същото време съчетаете престоя с малка ваканция, за да разгледате забележителностите на нашия град и да се запознаете с неговата древна и богата история и култура.

Услугите се предлагат в три основни пакета:

 

  • Имплантологичен
  • Естетичен
  • Ортодонтстки

Ако проявявате интерес, ние ще изготвим предложение за лечение и ще Ви направим консултация по телефона за възможностите за неговото организиране и провеждане. За целта е необходимо да ни изпратите на имейл: clinic@dentatime.com , панорамна снимка(ортопантомография)  и попълнен медицински въпросник., който може изтеглите от този линк.

Система за съвременно имплантологично лечение с висококачесвени швейцарски зъбни импланти.

Свържете се с нас на телефон: (+359) 892 600 602