Клиника Дентатайм

Клиника Дентатайм

Клиника Дентатайм е водеща имплантологична клиника специализирана в лечението на частично и тотално обеззъбяване с базални импланти.

Д-р Радослав Симеонов е опитен хирург и имплантолог с повече от 20 години практика в решаването на сложни клинични случаи и с доказан персонален подход и внимание към всеки един пациент.

Естетично имплантологично лечение от клиника за зъбни импланти Дентатайм:

Базални зъбни импланти с имедиатно натоварване за 3 дни

Възстановяване на цели обеззъбени челюсти със зъбни импланти

Възстановяване на отделни зъби и зъбни сегменти с импланти

Лечение при напреднал пародонтит със зъбни импланти

НАШИЯ ПОДХОД

В клиника Дентатайм работим с утвърдени производители както на базални импланти ,така и на двучастови зъбни импланти. Клиниката ни е оборудвана с най-съвременната стоматологична техника и апаратура, за да осигурим на нашите пациенти качествено дентално имплантологично лечение.
Грижата за здравето и комфортът на пациента са в основната на нашата работа. Вниманието към детайла, личното отношение и качественото лечение без болка са водещи принципи в работата на екипа на имплантологична клиника Дентатайм.

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

Дългогодишният опит и практика на лекарите в клиника Дентатайм, водени от д-р Симеонов, обхващат всички основни сфери на денталната имплантология – лечение с едночастови базални импланти, с конвенционални двучастови импланти и протезиране с импланти. Екипът ни предоставя и всички основни сфери на стоматологични услуги необходими за правилното и навременно стоматологично лечение – орална хирургия ,ендодонтия, протезиране, ортодонтия, естетика, детска стоматология и профилактика. Подходът ни към всеки един пациент е
строго индивидуален по отношение на лечението и избора на терапии.

КЛИНИКАТА

В клиника за базални импланти Дентатайм се грижим за Вас с най-съвременните методи и технологии на денталната медицина и с най-качествени материали за дентално лечение. Това ни дава възможност да предлагаме на нашите пациенти дълготрайни решения с качествено лечение без болка и с гаранции. В комбинация с професионализма на екипа, качествената дентална услуга се осигурява и с помощта на последно поколение високотехнологично професионално оборудване от водещи световни производители на стоматологични юнити, имплантологичен мотор, микроскоп, ендомотори, ултразвук и апарат Airflow, автоклав, осигуряващ най-високо ниво на стерилизация, дигитален рентген с таблет и сензор, с намалено облъчване в сравнение със стандартните рентгенови апарати и други. Интериорът на клиниката следва основните ни принципи за естетика и съчетава концепцията за функционалност, комфорт и дизайн.

ЛОКАЦИЯТА

Клиника Дентатайм е разположена в един от най-зелените и комуникативни квартали на София – “Гео Милев”, в непосредствена близост до Агенцията по вписванията, само на 5-6 мин от спирка “Хотел Плиска” и на 15 минути от Летище София. Има възможност за паркиране на улицата на клиниката, както и в съседство.

Мнения на пациенти

Какво казват хората за нас

Георги Парегов

Георги Парегов

Около пет години бях със зъбни протези, което не ми позволяваше да се храня нормално, да говоря и да се усмихвам свободно. Мои познати ми препоръчаха дентална клиника „Дентатайм“. Още след първото посещение бях възхитен от обслужването. Скоро след това ми бяха поставени зъбни импланти, а след още няколко посещения и металокерамични корони. Вече се храня нормално, усмихвам се и говоря без притеснения.

Елена Русинова

Елена Русинова

Казвам се Елена Русинова и със семейството ми сме пациенти на д-р Симеонов вече повече от 12 години. Във времето много наши приятели и познати също станаха негови редовни пациенти по наша препоръка. Д-р Симеонов е изключителен професионалист, който следи и работи със съвременните методи, техника и материали. Това в комбинация, че е изключително мил и внимателен човек, прави посещенията при него истинско удоволствие, дори за децата ни. Горещо Ви препоръчвам д-р Симеонов за Вашия семеен стоматолог!

Десислава Стоева

Десислава Стоева

Д-р Симеонов е страхотен специалист, винаги внимателен и с грижа към пациента. Клиниката разполага с модерна апаратура, хигиената и обстановката са безупречни, а персоналът – винаги любезен и приветлив. Въпреки натоварения график, при нужда от спешна помощ, винаги са били на разположение да ми окажат такава. Благодарна съм им за добрата работа!

Явор Пенчев

Явор Пенчев

Семейството ни ползва услугите на д-р Радослав Симеонов повече от 10 години. Той ни спечели със своята компетентност и отношение към пациента. Д-р Симеонов използва в клиниката си най-съвременните технологии в областта на стоматологията. За нас беше изключително важно, че децата ни преодоляха страха си от зъболекарския стол, благодарение на внимателната му работа.

Меги Игнатова

Меги Игнатова

За Д-р Симеонов каквото и да кажа ще бъде малко. Той има най-прекрасното отношение към пациента, вдъхва спокойствие и сигурност, благодарение на изключотелния си професионализъм. Аз мога да кажа, че това единственият зъболекар, при който човек ходи с кеф и желание. :)))“

Силвия Джурова

Силвия Джурова

Ползвам услугите на д-р Р. Симеонов от почти 10 години по препоръка на майка ми. Изключително съм впечатлена от внимателното професионално отношение през годините. Препоръчвам го категорично на всеки, желаещ безупречна стоматологична грижа и красива усмивка :).

Асен Табаков

Асен Табаков

Много съм доволен от работата на д-р Симеонов, който лекува и се грижи за зъбите ми с отлични резултати. Внимателен е, обяснява ясно и разполага с апаратура и материали от най- висок клас. Водя дъщеря си при него и спокойствието , че съм открил стоматолога си , го пожелавам на всеки. Отличен избор.

сем. Попангелови

сем. Попангелови

Здравейте! Искаме да изкажем голямата си Благодарност към целия екип на #dentatime и специално на Д-р Симеонов за своя професионализъм, внимание и грижи, които полагате за нашето семейство. Желаем Ви много професионални успехи и още много години да се грижите за нашите усмивки! Поздрави!

Лечение без болка

Ние се грижим за Вас със съвременните методи и технологии на денталната медицина, с най-добрите материали и високи стандарти. Това ни дава възможност да предлагаме на нашите пациенти дълготрайни решения на качествено лечение без болка и с гаранции. В комбинация с професионализма на екипа, качествената дентална услуга се осигурява и с помощта на  последно поколение високотехнолигично професионално оборудване.